Ik ben dak- of thuisloos of dreig dit te worden

Ik kom uit een gevangenis / gesloten inrichting en heb hulp nodig

Ik heb psychische problemen waardoor ik niet op mezelf kan wonen.

Ik woon op mezelf, maar ik heb hier hulp bij nodig 

Ik ben slachtoffer van huiselijk geweld / ik word thuis mishandeld 

 

Mijn probleem staat hier niet tussen

Veelgestelde vragen

Laat de hulpverlener waar je contact mee hebt gehad, bijvoorbeeld van de gemeente of WijEindhoven, contact met ons opnemen. Dan kunnen we bepalen of wij jou het beste kunnen helpen of dat één van onze samenwerkingspartners dat beter kan. 

Je gaat samen met een trajectbegeleider aan de slag om een actieplan te maken om je doelen te bepalen. Vervolgens ga je aan de slag met het werken aan die doelen. Daarbij geldt dat de regie bij jou ligt het hele traject, maar wij jou zo goed mogelijk helpen bij de stappen die je wilt zetten.

Bekijk onze filmpjes voor een rondleiding op onze locaties. Klik daarvoor op de locatie waar je het filmpje van wilt bekijken:

- Kwartelstraat (verpleegzorglocatie)
- Boutenshof (beschermde woonvoorziening)
- Barrierweg (beschermde woonvoorziening)
Vrouwen- en gezinsopvang

HOE WIJ HELPEN

Neos helpt (dreigend) dak- en thuislozen van 18 jaar en ouder waarbij meerdere (complexe) problemen spelen. Zoals een drank- en/of drugs verslaving, verstandelijke beperking of jeugdtrauma's. Ook helpen wij slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel. Wij helpen hen om hun leven weer op de rit te krijgen en zelfstandig te kunnen leiden. Meer weten over hoe we dit doen? Lees hier verder.

Verwijzen

Heb je geen hulp voor jezelf nodig maar wil je iemand naar ons doorverwijzen? Bekijk dan deze pagina.

Meer info

Kleding of spullen doneren?

Wil je ons iets doneren? Stuur dan een mail naar klusenverhuisdienst@neos.nl en vermeld daarin je gegevens en wat je kwijt wilt. We nemen dan zo
snel mogelijk contact met je op.