Ik heb psyschische problemen en lichamelijke verpleging/verzorging nodig

 

Heb je psychische en lichamelijke klachten en ben je (tijdelijk) niet in staat om zelfstandig te wonen? Dan bieden wij beschermd wonen in combinatie met verpleegzorg. Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week ondersteuning aanwezig van verpleegkundigen/verzorgenden en je krijgt de mate van bescherming die bij jou aansluit. 

Hoe helpen we?

Op basis van een medische indicatie of een beschikking voor beschermd wonen, beoordelen we samen hoe lang een verblijf voor jou noodzakelijk is en stellen we een actieplan op.  Zodra je gezondheid en omstandigheden het toelaten is het mogelijk om te verhuizen naar een andere locatie of ga je met of zonder ondersteuning terug naar je woning of woonvoorziening.

Binnen de Verpleegzorg beschikken we over aangepaste voorzieningen voor deelnemers met een beperking. Daarnaast is er medische en verpleegkundige zorg beschikbaar. We bieden persoonlijke verzorging, somatische zorg, zinvolle dagbesteding, gesprekken met huisartsen, fysiotherapie en zetten waar nodig andere specialisten in.

Wij helpen je grofweg op de volgende gebieden: