Let op: aanmelding voor gezinsopvang verandert per 1 februari 2024 voor regio Eindhoven

2 februari 2024

In regio Eindhoven verzorgt Neos de opvang voor vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld en gezinnen die dakloos dreigen te worden (Vrouwen- en gezinsopvang). Vanaf 1 februari 2024 verloopt de toegang voor beide voorzieningen via Neos.

In regio Eindhoven verzorgt Neos de opvang voor vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld en gezinnen die dakloos dreigen te worden (Vrouwen- en gezinsopvang). Tot nu toe verliep de toegang voor gezinsopvang via het Regieteam van de gemeente Eindhoven en de toegang voor de vrouwenopvang via Neos. Vanaf 1 februari 2024 verloopt de toegang voor beide voorzieningen via Neos.

Wil jij een dakloos gezin of een gezin dat dakloos dreigt te worden aanmelden voor gezinsopvang? Neem dan vanaf 1 februari altijd direct contact met ons op (afdeling Toegang). Ook in crisissituaties. Wij helpen met aanmeldingen, informatie en advies. Voor de vrouwenopvang verandert er niets.

Bereikbaarheid
Neos is bereikbaar via: Telefoonnummer: 040-2950456.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00. Buiten kantooruren bereikbaar voor crisissituaties voor huiselijk geweld.

E-mailadres: bureaudienst@neos.nl

Let op: het telefoonnummer 0800 0117 zal per 1-2-2024 niet meer in gebruik zijn.