OP DE HOOGSTE TREDE VAN DE PSO LADDER

16 december 2022

Neos heeft de 3e Trede op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) weer met twee jaar kunnen verlengen. Neos ziet het als een vanzelfsprekende verantwoordelijkheid om ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. “Wij proberen mee te denken met de individuele mogelijkheden. Hierbij blijft een kwalitatieve, professionele dienstverlening uitgangspunt en maken we, waar mogelijk, gebruik van de kwaliteiten van onze medewerkers”, zegt Toos de Lauré, HR Adviseur. ”Wij houden rekening met de omstandigheden en richten ons op de mogelijkheden, de inzet en het enthousiasme van de medewerkers. Intussen werken er vele PSO instromers in diverse functies bij Neos.”

IMG_0102-1024x768.jpg

Ting Yu Chu, lid Raad van Bestuur: “Het bieden van perspectief op werk voor kwetsbare groepen is een belangrijke missie van Neos. Jaarlijks begeleiden wij vele dak- en thuislozen en slachtoffers van huiselijk geweld naar een betere toekomst met een eigen woning, een stabiele financiële situatie en een baan. Re-integratie is de drijfveer van onze jobcoaches die de cliënten begeleiden, van de eerste tot en met de laatste stap op de werkvloer. Daarvoor onderhouden wij intensieve relaties met uiteenlopende werkgevers die werk bieden aan cliënten.

Daarbij werken we samen met SW-bedrijven, toeleveranciers en andere PSO-gecertificeerde organisaties en stimuleren andere organisaties om sociaal te ondernemen. Door het duurzaam creëren van meer werkgelegenheid voor kwetsbare groepen, werken we mee aan een socialer arbeidsklimaat en een inclusieve samenleving”.

PSO_logo_trede_03-Social-return-sociaal-ondernemen-Keurmerk-MVO-inclusief-ondernemen-300x300.jpg